ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι που μπορείτε να πληρώσετε ειναι:

A. Με αντικαταβολη μετρητοις στην παράδοση της παραγγελιας σας στην εταιρεια ταχυμεταφορων/courier.
Στην περίπτωση που η παράδοση γίνει σε χώρες του εξωτερικού δυστυχώς η υπηρεσία αντικαταβολής δεν ειναι διαθέσιμη.

Β. Με την χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard, American Express και προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες και με ασφάλεια μέσω paypal.com Το kosmimafino δεν ενημερώνεται και δεν αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών καρτών.


Γ. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με τις κάτωθι συνεργαζόμενες τράπεζες.

1. Εurobank – Aρ. Λογαριασμου - 0026.0111.23.0200211822
ΙΒΑΝ – GR2102601110000230200211822
Ονομα κατόχου – ΜΠΟΥΛΟΥΓΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

2. Τραπεζα Πειραιώς - Αρ. Λογαριασμου - 5045.05.2243.027
ΙΒΑΝ - GR2301720450005045052243027
Ονομα κατόχου - ΜΠΟΥΛΟΥΓΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

3. Εθνική Τράπεζα - Αρ. Λογαριασμου - 10962301304
ΙΒΑΝ - GR4301101090000010962301304
Ονομα κατόχου - ΜΠΟΥΛΟΥΓΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

4. Αlpha bank - Aρ Λογαριασμου - 405.00.2002.010010
ΙΒΑΝ - GR 9601404050405002002010010

Το ΚosmimaFino δηλώνει ρητά οτι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμητη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ούτε και θα αποκαλύπτει, δημοσοποιεί, ανταλλάσει, πωλεί ή εκμισθώνει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται σε οποιονδήποτε τρίτο.
Σημειώνεται οτι τα προσωπικά σας στοιχεία ,ύστερα από αιτήσεις σας, διαγράφονται οριστικά και δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε με κανέναν τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας στον server συμφωνείτε ότι
το δηλούμενο υλικό δεν περιέχει ψευδή στοιχεία, πλασματικά, παράνομα και εν γένει ακατάλληλα προς χρήση, επεξεργασία και δημοσίευση.

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας, περιλαμβάνουν το ΦΠΑ 23%.
Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Τα βάρη των προϊόντων προκύπτουν από το μέσο όρο κατά την κατασκευή τους, οπότε είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες μικρές αποκλίσεις.

  

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το KosmimaFino, συνεργάζεται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική.

Για τις λεπτομέρειες των χρεώσεων δείτε την λίστα μας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας, δεν μπορεί να εκτελεστεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ή άλλων αστάθμητων παραγόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε.
Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές, η παραλαβή της παραγγελίας σας ίσως χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο.

Δυνατότητα αποστολής απο 2 – 7 εργάσιμες ημέρες.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

H παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από την στιγμή που έχει φύγει η παραγγελία από το κατάστημα.

Εάν ο courier δεν σας βρεί στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του κανονίζοντας την ώρα παράδοσης.
Οι παραδόσεις θα γίνονται από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να παραλάβετε το εμπόρευμα στο σπίτι σας, και επιθυμείτε να το παραλάβετε από κάποιο κατάστημα courier, παρακαλούμε όπως το αναφέρετε στην παραγγελία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
να σας ενημερώσουμε το πιο κοντινό κατάστημα σε εσάς.
[Μπορείτε εάν θέλετε να δείτε το δίκτυο καταστημάτων της Γενικής Ταχυδρομικής].

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής για αλλαγή, επισκευή ή συντήρηση των κοσμημάτων/προϊόντων που αγοράσατε, βάση του άρθρου 534 του Αστικού κώδικα για την προστασία του καταναλωτή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερο.
Προϊόντα ειδικών παραγγελιών και κατασκευών, βέρες, σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής, καθώς επίσης και εποχιακά, δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

Εχετε την δυνατότητα επιστροφής προιόντων

- εφ΄όσον βρίσκονται μέσα στην συσκευασία τους, στην κατάσταση που σας παραδόθηκαν, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα και όχι για χρήση.

- Το κόσμημα/προϊόν πρέπει να φέρει πάνω του το ταμπελάκι χωρίς να έχει αφαιρεθεί ή κοπεί.

Μαζί με το κόσμημα/προϊόν να επιστραφούν όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευσαν το προιόν [πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, εγγύηση, εγχειρίδιο λειτουργίας ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό].

Στην περίπτωση που το κόσμημα/προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν επίσης σε άριστη κατάσταση και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Η συσκευασία του προϊόντος δεν πρέπει να έχει φθαρεί ή λερωθεί και να είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς επίσης στην επιστροφή να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά την μεταφορά τους και για την δική σας
καλύτερη εξυπηρέτηση.

Εάν δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά.
Σε κάθε περίπτωση όμως επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων που αντικαταστάθηκαν εκτός εάν το προϊόν που παραλάβατε είχε πιθανό ελάττωμα ή εάν πρόκειται για δαχτυλίδι άνω των 200 ευρώ [όπου ήταν δώρο έκπληξη] και θέλετε να αλλάξετε νούμερο, αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Η επιστροφή γίνεται με ευθύνη του πελάτη καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή για φθορά κατά την μεταφορά.


 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά