ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Προϊόντα ειδικών παραγγελιών και κατασκευών, βέρες, σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής, ειδικές παραγγελίες σε εικόνες ,  κρυστάλλινες  εικονες καθώς επίσης και εποχιακά, δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

- Το κόσμημα/προϊόν πρέπει να φέρει πάνω του το ταμπελάκι χωρίς να έχει αφαιρεθεί ή κοπεί.

Μαζί με το κόσμημα/προϊόν να επιστραφούν όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευσαν το προιόν [πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, εγγύηση, εγχειρίδιο λειτουργίας ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό].

Στην περίπτωση που το κόσμημα/προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν επίσης σε άριστη κατάσταση και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Η συσκευασία του προϊόντος δεν πρέπει να έχει φθαρεί ή λερωθεί και να είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς επίσης στην επιστροφή να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά την μεταφορά τους και για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Εάν δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. 
Σε κάθε περίπτωση όμως επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων που αντικαταστάθηκαν εκτός εάν το προϊόν που παραλάβατε είχε πιθανό ελάττωμα ή εάν πρόκειται για δαχτυλίδι άνω των 200 ευρώ [όπου ήταν δώρο έκπληξη] και θέλετε να αλλάξετε νούμερο, αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Η επιστροφή γίνεται με ευθύνη του πελάτη καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή για φθορά κατά την μεταφορά.

Προιόντα που μπορουν να επιστραφούν , χρήματα δέν επιστρέφοντε μονο αλλαγή.


 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά