ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής για αλλαγή, επισκευή ή συντήρηση των κοσμημάτων/προϊόντων που αγοράσατε, βάση του άρθρου 534 του Αστικού κώδικα για την προστασία του καταναλωτή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερο.
Προϊόντα ειδικών παραγγελιών και κατασκευών, βέρες, σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής, καθώς επίσης και εποχιακά, δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

Εχετε την δυνατότητα επιστροφής προιόντων

- εφ΄όσον βρίσκονται μέσα στην συσκευασία τους, στην κατάσταση που σας παραδόθηκαν, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα και όχι για χρήση.

- Το κόσμημα/προϊόν πρέπει να φέρει πάνω του το ταμπελάκι χωρίς να έχει αφαιρεθεί ή κοπεί.

Μαζί με το κόσμημα/προϊόν να επιστραφούν όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευσαν το προιόν [πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, εγγύηση, εγχειρίδιο λειτουργίας ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό].

Στην περίπτωση που το κόσμημα/προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν επίσης σε άριστη κατάσταση και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Η συσκευασία του προϊόντος δεν πρέπει να έχει φθαρεί ή λερωθεί και να είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς επίσης στην επιστροφή να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά την μεταφορά τους και για την δική σας
καλύτερη εξυπηρέτηση.

Εάν δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. 
Σε κάθε περίπτωση όμως επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων που αντικαταστάθηκαν εκτός εάν το προϊόν που παραλάβατε είχε πιθανό ελάττωμα ή εάν πρόκειται για δαχτυλίδι άνω των 200 ευρώ [όπου ήταν δώρο έκπληξη] και θέλετε να αλλάξετε νούμερο, αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Η επιστροφή γίνεται με ευθύνη του πελάτη καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή για φθορά κατά την μεταφορά.


 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά