ανά σελίδα
Ένα όμορφο κολιέ Άπειρο με ψηφίο και ημερομηνία. Έχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητό μάκρος. Μπορείτε να το παραγγείλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θέλετε!
150,00 €
Κολιέ με δύο γράμματα αρχικά και καρδούλα στην μέση. Αλυσίδα με προέκταση για επιλογή μάκρος Επιλέγετε  το μεταλο [ Ασήμι - Χρυσό Κ9 Ή κ14 ]  και στο μήνυμα σας μας αναφερετε τα ψηφια και το χρωμα μεταλλου που επιθυμητε
40,00 €
Ενα όμορφο κολιέ με το ονομά σας πάνω σε μία  καρδιά. Αλυσίδα με προέκταση ωστε να επιλέγετε το επιθυμητό μακρος  - έχει στο πλάι ένα ματάκι. Μπορείτε να το παραγγείλετε σε όποιο μέταλο επιθυμήτε  [ Ασήμι - Χρυσό Κ9 ή Κ14 ] καθώς επίσης σε όποιο χρώμα θέλετε.
140,00 €
Kολιέ σε ότι όνομα θελετε με κατάληξη στο κάτω μέρος μία καρδούλα με ζιργκόν [χρώμα της επιλογής σας]. Η αλυσίδα έχει προέκταση με κρικάκια ωστε να επιλέγετε το επιθυμητό μάκρος. Μπορείτε να το παραγγείλετε  σε ότι μέταλο επιθυμήτε Ασήμι , χρυσό  Κ9 ή Κ14 καθώς επίσης και σε όποιο χρώμα θέλετε
165,00 €
Eνα όμορφο κολιέ σε σχήμα καρδιάς - με πετρούλα ζιργκόν  . Εσωτερικά εχει ενα δαχτυλίδι οπου μπαινει το ψηφίο σας. Αλυσίδα με προέκταση ωστε να επιλέγετε το επιθυμητό μάκρος. Μπορείτε να το παραγγείλετε σε όποιο  χρώμα θέλετε καθώς επίσης σε ότι  μέταλο θέλετε Ασήμι , χρυσό Κ 9 , χρυσό Κ 14.
135,00 €
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΖΙΡΓΚΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΧΡΥΣΟ Κ14 / Κ9 . ΣΕ  ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ ΛΕΥΚΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ . ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΧΡΩΜΟ. Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
150,00 €
Προβάλλονται 28 - 39 από 39 αντικείμενα

 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά