Ενα ομορφο κολιέ  Μαμά  με σταυρό Εχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητο μάκρος. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
190,00 €
Ενα ομορφο κολιέ  Οικογένεια  με σμάλτο- παραγγελία με οτι παιδι θελετε και οσα θελετε! Εχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητο μάκρος. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
145,00 €
ΚΟ-NLT11199
Ενα ομορφο κολιέ  Princess με  πέτρα Εχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητο μάκρος. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
120,00 €
Ενα ομορφο κολιέ  Μommy με σταυρό και τυρκουαζ πέτρα Εχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητο μάκρος. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
120,00 €
Ενα ομορφο κολιέ mama με σταυρό. Εχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητο μάκρος. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
115,00 €
Kολιέ με σχήμα πατουσίτσες . Χαράζουμε εαν θελετε και τα μονογραμματα . Αλυσίδα με προέκταση ωστε να επιλέξετε το επιθυμητο μέγεθος. Εχετε την δυνατότητα να γράψουμε 2 ψηφία μεσα στις πατουσίτσες . Να το παραγγείλετε σε ασήμι, χρυσό  Κ9, χρυσό  Κ14 καθώς επίσης σε οποιοδήποτε συνδυασμό  χρωμάτων επιθυμητε.
140,00 €
Ενα ομορφο κολιέ mama με ματακι. Εχει προέκταση η αλυσίδα για το επιθυμητο μάκρος. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
95,00 €
Ενα ομορφο και τρυφερό κολιέ μαμά με παιδί. Μπορειτε να το παραγγειλετε σε οτι χρώμα και μέταλλο θελετε!
140,00 €
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα

 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά