Φυσικό αυγό faberge φτιαγμένο στο χέρι με ημιπολυτιμες πετρες και μαργαριταρια. Ενα πανεμορφο κομψό συλλεκτικό κομμάτι πάνω σε βάση- παιζει μουσική. Επίσης μία όμορφη και προτότυπη βάση δαχτυλιδιού για ιδιαίτερες στιγμές.
52,00 €
Εξαντλημένο
Φυσικό αυγό από χήνα φτιαγμένο στο χέρι. Ντυμένο με ημιπολυτιμες πετρες εσωτερικά και εξωτερικά του αυγου. Πανω σε βάση βελούδινη καθώς επίσης παίζει μουσική και εσωτερικά γυρίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ενα μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι.
90,00 €
Φυσικό αυγό από περιστέρι με ειδική επεξεργασία σκλύρηνσης, faberge φτιαγμένο στο χέρι από σμάλτο και φίλντιση, εσωτρικά ντυμένο με βελούδο. Συλλεκτικό κομματι απο Ιταλία
36,00 €
Εξαντλημένο
Φυσικό αυγό από περιστέρι, με ειδική επεξεργασία σκλύρηνσης. Χειροποιητο με την επιφανεια του να ειναι διακοσμημένη με ημιπολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια. ''Faberge'' , πανω σε ομορφη βαση διακοσμημένη με δελφινάκια. Εσωτερικά το αυγό ειναι ντυμένο με βελούδο. Συλλεκτικό κομμάτι από Ιταλία
35,00 €
Φυσικό αυγό από χήνα φτιαγμένο στο χέρι με ειδικη επεξεργασία σκλήρυνσης . Ενα πανέμορφο συλλεκτικό κομμάτι από Ιταλία με μουσική και τρενάκι που γυρίζει γύρω-γύρω πάνω σε κόκκινη βελόυδινη βάση, Φτιαγμένο χειροποίητα με λεπτομέριες καθώς και λευκές πέτρες που του προσθέτουν μία φινέτσα τελειότητας.
85,00 €
Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα

 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά