ανά σελίδα
Εξαντλημένο
2,00 €
Εξαντλημένο
2,00 €
Εξαντλημένο
2,00 €
Aυθεντκό αυγό από χήνα, με ειδική επεξεργασία σκλύρηνσης. Η επιφάνεια του ειναι διακοσμημένη με σμαλτο και πέτρες - κατασκευασμένο στο χέρι. Παιζει μουσική. Ενα ομορφο συλλεκτικό κομμάτι.
55,00 €
Aυθεντικό αυγό από χήνα, εχει υποστει ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης . Μία όμορφη πασχαλίτσα στην κορφη με ανοιγόμενα φτερά . Η επιφάνεια του ειναι διακοσμημένη με μαργαριτάρια. Ενα ομορφο συλλεκτικό κομμάτι.
69,00 €
Εξαντλημένο
Αυθεντικό αυγό περιστεριού, εχει υποστει ειδική επεξεργασία σκλύρηνσης, η επιφανεια του ειναι διακοσμημένη με σμάλτο και μαργαριτάρια. Ενα μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι
35,00 €
Εξαντλημένο
Φυσικά αυγά φτιαγμενα με πολύ λεπτομέρεια το ενα βαλμένο μέσα στο αλλο - faberge με λεπτομέριες και σκαλισματα στις πλευρές τους φτιαγμένα στο χέρι. Ενα καταπληκτικό συλλεκτικό κομμάτι που παιζει μουσική και γυριζει το αλογακι στη μέση.
80,00 €
Εξαντλημένο
Φυσικό αυγό faberge φτιαγμένο στο χέρι. Εχει υποστεί ειδική επεξεργασία σκλύρηνσης. Η επιφάνεια του ειναι διακοσμημένη με σμάλτο και ημιπολύτιμες πέτρες. Ενα ομορφο συλλεκτικό κομμάτι
39,00 €
Εξαντλημένο
Αυθεντικό αυγό κατασκευασμένο στο χέρι με ημιπολυτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, faberge ,από περιστέρι. Εχει υποστει ειδική επεξεργασία σκλύρηνσης. Ενα όμορφο και συλλεκτικό κομμάτι.
35,00 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 21 αντικείμενα

 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά