Εικόνες Ασημένιες Υπάρχουν 569 προϊόντα.

ανά σελίδα
Ορθόδοξη εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας Γερόντισσας , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσης , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα των Κωνσταντίνου και Ελένης, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Μυστικού Δείπνου , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
40,01 €
Ορθόδοξη εικόνα του Αγίου Στυλιανού, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου. ΑΠΟ 48.00 ΕΥΡΩ..... 40.00 ΕΥΡΩ
40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Χριστού , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Χριστού , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Άξιον Εστί, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας Αμόλυντου, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνουΓια τα υπόλοιπα χρώματα επικοινωνηστε μαζί μας
14,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Αγίου Σεραφείμ, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Αγίου Λουκά , ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Ορθόδοξη εικόνα του Αγίου Ιωάννη, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
48,00 € 40,00 €
Σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, ήταν ο πρώτος που κλήθηκε από τον Χριστό να γίνει Απόστολος, γι'αυτό στην ορθόδοξη παράδοση συχνά αποκαλείται «Πρωτόκλητος». Ηταν ένας από τους δώδεκα Αποστόλους του Χριστού.Οι εκκλησιαστικοί  αναφέρουν ότι ο Απόστολος Ανδρέας κήρυξε τον Χριστιανισμό στη Σκυθία (σημερινή Νότια Ρωσία), την Ήπειρο, τη Θράκη και το Βυζάντιο, ιδρυσε εκκλησία με πρώτο επίσκοπο τον Στάχυ. 
45,00 €
Η Αγία Ξενία γεννήθηκε στην Καλαμάτα της Πελοποννήσου το 291 μ.Χ. από οικογένεια ευσεβών χριστιανών. Όταν ο ειδωλολάτρης έπαρχος της Καλαμάτας Δομετιανός θέλησε να την παντρευτεί, η Ξενία αρνήθηκε σθεναρά να γίνει γυναίκα ειδωλολάτρη. Τότε ο άρχοντας την βασάνισε φριχτά και τελικά η Αγία μαρτύρησε δια αποκεφαλισμού. Μετά τον θάνατο της η Αγία - με τη χάρη του Θεού - επετέλεσε πολλά θαύματα.
45,00 €
Αγία Τριάδα εννοείται το χριστιανικό δόγμα που περιγράφει την πίστη σε έναν τρισυπόστατο Θεό.Τα τρία πρόσωπα της Τριάδος είναι ο Πατήρ, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, τα οποία είναι αδιαίρετα και ομοούσια κατά τη θεότητα, έχουν την ίδια Θεία ουσία, την ίδια δύναμη, δόξα και ενέργειΑ.  Ασήμι 925° το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μην μαυρίζει. Διάσταση 11.8 x  14.6 cm
35,00 €
Εικόνα της Αγίας Οικογένειας, ακριβές αντίγραφο παλαιάς βυζαντινής εικόνας, με φιλοτεχνημένη εκτύπωση αγιογραφίας σε ανεξίτηλα οικολογικά χρώματα και ψηφιακή μεταξοτυπία, κατασκευασμένη από φιλμ αργύρου 925° επί μεταλλικού υποστρώματος, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να μείνει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου Επικονωνηστε μαζι μας για αλλες διαστασεις.
48,00 €
Η Αγία Ματρώνα γεννήθηκε το 1881 μ.Χ. στη Ρωσία. Γεννήθηκε τυφλή και από μικρή πήγαινε συνέχεια στην Εκκλησία. Στα 17 της, σταμάτησε και να περπατάει, όμως δεν παραπονέθηκε ποτέ. Διάβαζε προσευχές σε όσους την επισκέπτονταν και έκανε θαύματα. Πέθανε εν ειρήνη το 1952. Εορτάζεται στις 2 Μαΐου.
93,00 €
Προβάλλονται 487 - 513 από 569 αντικείμενα

 

Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 60 ευρώ για όλη την Ελλάδα...

  

 Δωρεάν συσκευασία δώρου

με κάθε αγορά